Thursday, 8 November 2012

pure marine collagen

hari ni nk entry pasal pure marine collagen..acik ado jual pmc ni.. so sape2 nk boli tu ley poe kek acik nye fb nye...klik sini yo.. zianna malik..
acik nk cito sikit kebaikan rumpai laut yg sgt bagus ni...

sebut sahaja perkataan " jerawat"..... yang terlintas di dlm kepala korang mesti muka bernanah..merah..penuh dengan bekasnya nanti dan sangat tidak selesa bila mana ia dah berkampung di muka...

rawatan yang ditawarkan kini untuk merawat masalah ini :


  •  facial specialist jerawat
  • laser treatmen electric impose
  •  injection
  • medical medicen such as antibiotic
  • peeling skin treatmen
  • supplement such as juice of fruit
banyak sangat pilihan rawatan sebenarnya pada masa kini. persoalannya.. benarkah pilihan rawatan di atas tu benar benar merawat masalh jerawat anda atau sebaliknya memburukkan lagi keadaan. setakat melihat iklan yang hebat xsemestinya suatu produk atau kaedah itu akan seberkesan spt yg diwar warkan.

antara masalah utama rawatan serta ubat ubatan pada masa kini adalah...ia memang baik untuk masa singkat...tetapi akan memudaratkan lagi kulit anda pada masa akan datang..kerana semua rawatan dan ubatan kini mengandungi bahan kimia,side effect, preservative ,bahan pengawet, toksik,gula tambahan,pewarna,perisa,bahan logam dan sebagainya"

bagaimana tidak untuk jerawat tidak muncul semula setelah terawat pada mulanya jikalau badan kita sebenarnya menyimpan racun tersembunyi melalui ubatan,supplement dan rawatan itu td. jerawat mati sebijik..tetapi penggantinya berbiji biji selepas itu.' kapsul ubat ubat yang kita makan itu memangla mudah hadam..tapi korang taw x..bahan dr kapsul penutup itu juga mengandungi bahan kimia untuk dicipta sesempurna ia menampung isi padanya.."
Maka.. impian yang anda gambarkan sebelum memulakan rawatan akan musnah setelah anda yakin selepasnya sebenarnya ia hnya membuang masa,tenaga dan duit yang utama

MAKA..KEMBALILAH PADA PEMBERIAN TUHAN DARI SEKIAN LAMA UNTUK MERAWAT DIRI ANDA... 


RUMPAI LAUT..SALAH SATU KAEDAH RAWATAN ALTERNATIF PALING SELAMAT KINI..TIADA BAHAN KIMIA,PRESERVATIVE,PENGAWET,PEWARNA,BAHAN LOGAM,PERISA TAMBAHAN ATAUPUN RACUN TOKSIK ANTIBIOTIK.
KAJIAN MENDAPATI BAHAWA
. RUMPAI LAUT BEBAS RACUN DAN BAHAN KIMIA INDUSTRI
. TIADA BAHAN YANG BOLEH MEMUDARATKAN ORGAN BADAN PADA JANGKA MASA PANJANG
. MEMILIKI GIZI SERTA NUTRIEN PENTING DALAM MERAWAT MASALAH KULIT TERUTAMANYA JERAWAT( ZINK DAN VIT A)
. ANTI BAKTERIA DAN MESRA BAKTERIA BAIK ( IODINE)
. TIDAK MERANGSANG SEL SEL SECARA DRASTIK SEHINGGA MENYEBABKAN MASALAH JERAWAT MUNCUL SECARA BANYAKNYA
. TINGGI FIBER DAN ASAS TERBAIK DETOKSIFIKASI RACUN BADAN


  • . 100% ORGANIK DAN BERSIH

No comments:

Post a Comment